Virgínia

Testimonis


CONSULTA


No tinc suficients paraules d'agraïment per tot el que m'ha aportat la Virgínia a nivell personal en aquests darrers anys.

La seva ajuda em va arribar després d'un moment vital com el de la maternitat.

M'ha ajudat a indagar en mi mateixa, a conèixer-me millor, a valorar i viure el present i a cuidar-me emocionalment a mi i als meus.

Amb la seva gran sensibilitat i escolta m'ha ajudat a creure en mi, a treure el millor de mi mateixa quan ha calgut i a recuperar la confiança i autoestima perduda per afrontar els obstacles i reptes que la vida m'ha anat posant.

Gràcies infinites per ajudar a créixer la llavor de dins meu.

__________

Fa un any que conec la Virgínia. 

A primer cop d'ull t'adones que és un àngel.

M'ha ajudat a superar-me, a entendre molts aspectes de la meva vida, a trencar motlles antics i a moldejar-ne d'altres.

Et fa treballar molt i és magnífic veure el procés de vida fet des de que la coneixes. No tornes a ser la mateixa.

Gràcies per donar-me tant!

Inmensament agraïda


ESPAIS COMPARTITS

Referent al Taller de Geometria Sagrada- Flor de la Vida:

Doncs si! Ha estat màgic. En la meva filla li ha provocat un canvi en l'estat d'ànim brutal (estava una mica remoguda internament)... i ara sembla que hagi fet una classe de ioga, en acabar de dibuixar...

Brutal! Mil gràcies per compartir els coneixements!


ACOMPANYAMENT A LA MORT

Acompanyar als nostres familiars estimats en el seu viatge de tornada a casa i deixar aquest món físic, no és una vivència per la que estem emocionalment preparats. Sentim que s'obre un abisme davant nostre i se'ns fa difícil imaginar com serà la nostra vida sense la presència física d'aquesta persona tant important.

A mi m'aterrava pensar com seria la meva vida sense la meva preciosa i bonica iaia. Un ser especialment únic per a mi, que m'ha il•luminat la meva vida des del moment que vaig néixer i qui ho continua fent des de que ha marxat.

Tota la vida havia tingut por de que arribés el moment de dir-li adéu i va ser el passat desembre que ella va decidir marxar. El maig vaig veure que m'hauria de començar a acomiadar, i vaig sentir que necessitava ser acompanyada en aquest procés.

Allà vaig conèixer a la Virgínia, una persona de llum que em va ajudar a entendre certes coses i em va portar a la calma. Amb ella he après a sentir a la meva iaia d'una altra manera; a sentir la seva llum i escalfor des d'un altra punt i per això li estaré eternament agraïda.

La nit que la meva iaia havia de marxar, vaig poder parlar amb la Virgínia per demanar-li si la podia acompanyar en el seu viatge, i que pogués marxar tranquil.la i alliberada. Desconec quina va ser la seva conversa, el què sí puc dir, és que jo em vaig sentir tranquil.la sabent que la Virgínia vetllava per ella i acompanyava des de la distància a la meva família.

Amb amor i de tot cor, et dono les gràcies Virgínia per haver acompanyat amb la teva llum clara i sanadora a les persones més importants de la meva vida, la meva família, i sobretot, a mi mateixa.

Seguiré caminant conscient i tranquil.la de que si necessito aprendre alguna cosa més; podré comptar amb la teva llum.


CERCLE DE LLUM

Participar al cercle de llum per mi ha estat una vivència molt enriquidora en el meu camí d'autoconeixement. Quan vaig començar no sabia massa en què consistia el cercle però de seguida em va ressonar tota la dinàmica que es dóna durant la sessió. Sentir en pròpia pell com s'expressen les energies de les diverses ànimes i descobrir el què ens volen explicar és realment emocionant. Però el més extraordinari és que cada experiència m'ajuda a veure el món amb uns altres ulls i a adonar-me que tota vivència de l'ànima és possible de ser compresa.

Un dels aspectes que trobo més enriquidors és que el treball es fa en grup. Cadascú posa al servei de les persones del cercle allò que sent en pròpia pell, que li passa a nivell emocional o que li ve sense pensar, sigui el que sigui, imatges, sons, colors, olors, etc...i s'elabora entre tots els participants la història que ens exposa l'ànima que en aquell moment està en contacte amb nosaltres. Un cop elaborada la història cadascú experimenta aquella vivència des del seu interior amb la finalitat de guiar aquella ànima cap a la llum. Durant el procés esbrinem perquè l'ànima està aquí i encara no ha marxat cap a la llum i llavors, mirem de fer-li comprendre allò que necessita per poder marxar en pau cap a la llum.

La meva experiència és que al principi del contacte tinc sensacions físiques com si em pressionessin un peu, o m'agafessin el braç, o em tiressin el cap enrera, etc... Llavors durant el procés de la història normalment noto una sensació feixuga a la zona del pit o bé la sensació de tenir el cap emboirat, i poc a poc, vaig notant com aquesta sensació es va relaxant a mesura que vaig fer-li comprenent la història i vaig guiant l'ànima cap a la llum. La sensació última és d'alliberament i de lleugeresa corporal quan sento i visualitzo que l'ànima ja és a la llum. Finalment, sento un especial agraïment cap a l'ànima en qüestió per haver-me donat la oportunitat de comprendre la seva experiència de vida i així, poder ampliar la meva consciència cap a noves realitats.

Gràcies Virginia per obrir aquest espai tan enriquidor on em dono el permís de nodrir-me espiritualment!!!


CREACIONS PERSONALS

Vaig demanar-li a la Virgínia que em preparés un preparat per aplicar-me a tot el cos perquè em notava la pell seca i volia aportar-li llum i alhora que fos amb aromes naturals i sensuals, ja que són molt importants pel meu benestar diari. Així que la vaig provar, vaig veure que els aromes que desprenia la crema eren perfectes per a mi!
♡ Recomano la cosmètica celta a tothom que vulgui sentir la pell nudrida i alhora perfumada amb el seu toc personal i màgic☆


SEMINARI PUNT CAN PAL - CATY MARÍ

La Caty és una dona poderosa en molts nivells, et trenca creences i esquemes per poder reconstruir des de la conciencia. El treball des del Punt Can Pal permet evolucionar d'una manera sana i equilibrada lliure de lligams i creences doloroses. La força i l'energia del grup fa que tots els membres treballem a la vegada. Cada un al seu nivell i al seu ritme. L'un ensenya a l'altre i l'un aprèn de l'altre. Del seminari t'emportes molts i molts "deures" per reflexionar i poder canviar al llarg dels dies. És un camí nou que et dóna el poder per integrar tot el que ets i convertir, el que en un moment no sembla positiu en una força interna plena d'energia i canvis. Sens dubte te un poder inimaginable per millorar la conciencia individual de l'ésser a la vegada que millora la consciència col.lectiva. No ser si realment sóc conscient de tot el poder que te la Caty i el grup en aquests seminaris.


El teu testimoni és molt valuós. Si vols dir-hi la teva, contacta'm


Testigos

Me faltan palabras de agradecimiento por todo lo que me ha aportado Virgínia a nivel personal en estos últimos años.

Su ayuda me llegó tras un momento vital como el de la maternidad.

Me ha ayudado bucear en mí misma, a conocerme mejor, a valorar y vivir el presente y a cuidarme emocionalmente a mí y a los míos.

Con su gran sensibilidad y escucha, me ha ayudado a creer en mi, a extraer lo mejor de mí misma cuando lo he necesitado y a recuperar la confianza y autoestima perdida para afrontar los obstáculos y retos que la vida me ha ido poniendo.

Gracias infinitas por ayudar a crecer la semilla de mi interior.

__________

Hace un año que conozco a Virgínia.

A primera vista te das cuenta que es un ángel.

Me ha ayudado a supererme, a entender aspectos de mi vida, a romper moldes antiguos y moldear otros.

Te hace trabajar mucho y es magnífico ver el proceso de vida hecho desde que la conoces. No vuelves a ser la misma.

¡Gracias por darme tanto!

Immensamente agradecida

__________

Pedí a Virgínia que me realizase un preparado para aplicarme en todo el cuerpo, pues me notaba la piel seca y quería aportarle luz y, a la vez, que fuera con aromas naturales y sensuales, ya que son muy importantes para mi bienestar diario.

En cuanto lo probé, vi que los aromas que desprendía eran perfectos para mi.

Recomiendo la cosmética magia celta a todo el que quiera sentir la piel nutrida y a la vez con su toque personal y mágico.

__________


Tu testimonio es muy valioso. Si quieres incluir el tuyo, contacta.